El Programa d’actes de 2022

Divendres 18 febrer

Quin Timo!

A partir de les 18 h, a la plaça Nova

El Col·lectiu Popular de Festes el Motí us convida a encetar la Festa Major d’Hivern al crit de “Quin Timo!”. Un programa pseudoradiofònic en directe ple de jocs, entrevistes, sorpreses i pizzes per a tots i totes les que us acosteu a la plaça nova.

Hi col·labora: Col·lectiu Popular de Festes El Motí

 

Dissabte 19 febrer

El despertar dels Penjaculpes

19 h, des de la Fàbrica del Gas

Els 8 esperits de la indústria antiga de Premià enguany es despertaran a la fàbrica del Gas i a la de Can Sanpere (costat Gran Via). Veniu a despertar-los, hi haurà un espectacle davant de cada fàbrica i anirem en cercavila acabant davant l’Espai l’Amistat, on, un cop dins el teatre, ens posaran a caldo!

Hi col·labora: De Bòlit!

 

Posem a Caldo! Els Versots al teatre!

Aproximadament a les 20 h (en acabar la cercavila), a l’Espai l’Amistat

Al teatre, un cop despertats, els 8 Penjaculpes ens recitaran els versots del 2022. No us perdeu les seves crítiques punyents repassant a tothom a tort i a dret.

Cal reserva prèvia a través del web espailamistat.cat

Hi col·labora: De Bòlit!

Festhivern, espai de gaudi musical i foodtrucks. Música de la mà de Judit Neddermann i la Dj Nata Extra i l’ABDj’s

A partir de les 20.30 h, a la plaça Nova

Després d’haver despertat els Penjaculpes i que ens hagin posat a caldo cal omplir bé la panxa abans de la llarga nit de festa que ens espera. Els Kinkakau ens acompanyaran fins a la plaça Nova on trobarem foodtrucks per poder sopar mentre gaudim del concert de la Judit Neddermann i la música d’ambient de la Dj Nata Extra i l’ABDj’s.

A partir de les 22 h, a la plaça Nova

Comptarem amb la cantant i compositora Judit Neddermann que presenta el seu quart disc “Aire”, amb cançons que es van gestar a Vilassar de Mar, el poble on va néixer ara fa 30 anys i el lloc on va formar els seus primers grups. 

La Judit ha col·laborat amb molts artistes i projectes com Alejandro Sanz, Jorge Drexler, Serrat, Noa, Miguel Poveda, Macaco, Amaia, Rozalén o Zalon Thomson, entre molts altres.

El concert començarà a les 22 h, però abans i després del concert podrem escoltar la música de la Dj Nata Extra i de l’ ABDj’s i acostar-nos a menjar a les foodtrucks.

El concert és gratuït amb aforament limitat.

 

Diumenge 20 febrer

 

Ballada de sardanes amb la Cobla Premià

11.30 h, a la plaça de l’Ajuntament

Veniu a ballar la més popular de les danses catalanes, fem rotllana i seguim les passes de la sardana.

Hi col·labora: Amics de la Sardana

 

El despertar dels Penjaculpes infantil i ball de la Disfressada

11.30 h, des del carrer Riera amb Indústria

Veniu a despertar els Penjaculpes infantils, que avui és el seu dia! Acompanyats amb la música del grup La Coixinera i amb els balladors de la Disfressada, que ens faran el seu ball en diferents punts del recorregut, anirem en cercavila fins a l’Amistat, on ens recitaran els seus versots.

Hi col·labora: De Bòlit!

 

Posem a Caldo! Els Versots infantils al teatre!

Aproximadament a les 12.30 h (en acabar la cercavila), a l’Espai l’Amistat

Com dissabte van fer els grans, avui és el dia de la canalla, no us perdeu les seves crítiques que ells sí que saben el que ens volen dir!

Cal reserva prèvia a través del web espailamistat.cat

Hi col·labora: De Bòlit!

 

Dijous 24 febrer

 

Rebuda a SM el rei Carnestoltes

A partir de les 17 h, per diversos carrers de Premià de Mar

Sa Majestat Primilià XX sembla que ha arribat a Premià de Mar i aquest any ho fa acompanyat de molt bona música. Estiguem atents a veure si el trobem pels carrers del poble perquè declari que comenci el Carnaval.

Hi col·laboren: Kampikipugui

 

Dissabte 26 de febrer

 

Mamasita de la Charlie Pee

20 h, a l’Espai l’Amistat

La Charlie Pee, una de les còmiques més representatives de la nova onada de comèdia nacional, ens presenta Mamasita, la seva primera hora d’Stand Up. No us la perdeu, segur que no us deixarà indiferents.

Cal reserva prèvia a través del web espailamistat.cat

Entrada gratuïta.

Espectacle recomanat per a majors de 18 anys.

 

Diumenge 27 de febrer

Cercavila Infantil de Carnaval

11.30 h, des de la Plaça de la Sardana

Petits i grans, trobem-nos tots a la plaça de la Sardana amb les nostres millors disfresses per lluir-les en una cercavila ben animada, amb tabalers i més música fins a l’escola La Lió, on ens espera un espectacle per saltar i ballar una bona estona, disfressats.

Hi col·labora: De Bòlit!

 

Carnaval i animació infantil De cap per avall XL amb Ambauka

12 h, al pati de l’escola La Lió

Un concert canyero i participatiu, pensat per a tota la família, amb què Ambauka us convidarà a capgirar-ho tot i posar el món #Decapperavall!

Us hi esperem a tots i totes amb la vostra millor disfressa.

Aforament limitat.

 

Dilluns 28 de febrer

Espectacle de circ The Flamingos amb la Cia Los Herrerita

12 h, al pati de l’escola La Lió

The flamingos és un espectacle de circ per a tota la família on els malabars, l’humor, els monocicles són les eines dels artistes per ficar-se el públic a la butxaca.

Aforament limitat.

Dimecres 2 de març

Testament del rei Carnestoltes i enterrament de la sardina

17.30 h, a la plaça dels Països Catalans

Ha mort en Primilià XX i ja està a punt de cremar a la foguera. Els Penjaculpes, molt tristos per aquesta pèrdua, ens llegiran el seu testament sota l’atenta mirada de la Vella Quaresma. Acompanyeu-nos en aquest moment amb una sardina ben grossa per llençar-la a la foguera.

Hi col·labora: De Bòlit!

 

Crema de la foguera

18 h, a la plaça dels Països Catalans

Silenci a la plaça! És el moment de la Vella Quaresma, que posarà fi al regnat d’en Primilià XX. Aquesta senyora, severa i seriosa, ja està llesta per encendre la foguera i fer cremar el nostre rei Carnestoltes. Els Diablons de Premià de Mar ajudaran a fer que cremi com cal.

Hi col·laboren: AVECA i De Bòlit!

 

Al llarg de la Quaresma

Arrencada de la cama de la Vella Quaresma

A la plaça de l’Ajuntament, tal com mana la tradició i per no descomptar-nos, durant les 7 setmanes que dura la Quaresma, s’arrencarà una cama a la Vella de fusta penjada de la façana de l’Ajuntament.

Hi col·labora: De Bòlit!